Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de bakvorm met bakpapier.
Mix de eieren met de witte suiker tot een schuimig beslag. Doe er de zonnebloem olie en het vanille extract bij en mix verder.
Meng het zelfrijzend bakmeel en het amandelmeel apart in een mengkom en doe deze bij de rest van het beslag. Mix tot een glad beslag. Doe er de zeste van de citroen bij en 2 eetlepels citroensap.
Schep voorzichtig de diepgevroren frambozen onder het beslag. Stort het beslag in een rechthoekige bakvorm en werk de bovenkant af met het amandelschaafsel.
Bak op 180°C gedurende +/- 25 min. Prik er eens in om te controleren of de cake voldoende gebakken is.
Notities
Per portie van 40 g cakeKoolhydraten = 12 gKcal = 160Vetten = 10,8 gVerz.vetten = 1,2Eiwit = 2,9 gVezels = 0,9 g