Verwarm de oven voor op 180°. Vet de springvorm in en bestuif overvloedig met bloem.
Zeef het bakmeel samen met het cacaopoeder en meng er het zout en de Zùsto onder. Zet aan de kant.
In een andere mengkom klop je de margarine zacht en voeg er 1 voor 1 de eitjes aan toe. Doe er het vanille extract bij en meng verder.
Giet de karnemelk in een maatbeker roer er de rode kleurstof onder.
Zet de mixer op een lage snelheid en voeg op beurten het bloem-mengsel en de karnemelk toe. Eindig met de bloem.
Doe het bakpoeder in een apart kommetje en voeg er de azijn bij. Laat even bruisen en voeg het toe aan het beslag (dat zorgt ervoor dat de cake luchtiger wordt).
Stort het beslag in de springvorm. Bak de taart gedurende +/- 60 min in de voorverwarmde oven (dek de bovenkant eventueel af met aluminiumfolie indien die te hard begint aan te bakken).
Laat de cake 15 min afkoelen alvorens de randen van de vorm eraf te klikken. Laat erna volledig afkoelen op een rooster.