Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Havermout banaankoekjes
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Glutenvrij
Lactosevrij
Ei-vrij
Vegan
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Gang
Tussendoortje
Porties
12
koekjes
calorieën
82
kcal
Ingrediënten
200
g
overrijpe banaan (zonder schil gewogen)
120
g
(glutenvrije) havermout
20
g
kokosrasp
40
g
(lactosevrije) pure chocolade in stukjes
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Prak de bananen in een mengkom en voeg er de havermout, kokosrasp en chocoladestukjes aan toe. Meng met een lepel.
Rol balletjes van +/- 30 g met je handen en leg ze op de bakplaat. Druk ze lichtjes plat met je hand.
Bak de koekjes gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.
Notities
Per stuk van 30 g beslag
Koolhydraten: 11 g
Kcal: 82
Vetten: 3,0 g
Verz.vetten: 1,8 g
Eiwit: 1,8 g
Vezels, 1,6 g
Trefwoord
banaan, bananen, havermout