Ga terug
havermout banaankoekjes

Havermout banaankoekjes

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Glutenvrij
Lactosevrij
Ei-vrij
Vegan
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 12 koekjes
calorieën 82 kcal

Ingrediënten
  

  • 200 g overrijpe banaan (zonder schil gewogen)
  • 120 g (glutenvrije) havermout
  • 20 g kokosrasp
  • 40 g (lactosevrije) pure chocolade in stukjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. 
  • Prak de bananen in een mengkom en voeg er de havermout, kokosrasp en chocoladestukjes aan toe. Meng met een lepel.
  • Rol balletjes van +/- 30 g met je handen en leg ze op de bakplaat. Druk ze lichtjes plat met je hand. 
  • Bak de koekjes gedurende 15 min in de voorverwarmde oven. 

Notities

Per stuk van 30 g beslag
Koolhydraten: 11 g
Kcal: 82
Vetten: 3,0 g
Verz.vetten: 1,8 g
Eiwit: 1,8 g
Vezels, 1,6 g
Trefwoord banaan, bananen, havermout