Verwarm de oven voor op 175 °C en leg een bakpapier in de langwerpige cakevorm.
Prak 2 bananen en klop de eitjes samen met de olie onder de bananen (met een garde)
Neem een andere mengkom en voeg hier volgende ingrediënten samen: kokosbloesemsuiker, zelfrijzend bakmeel, zout en kaneel.
Voeg de droge ingrediënten bij de bananenmix. Meng goed met je garde.
Neem een beker en doe hier de melk samen met het cacaopoeder in.
Meng het cacao/melk mengsel onder 1/3de van het beslag. Nu heb je 2 mengkommen, 1 met het gewone beslag en 1 met het chocoladebeslag.
Stort nu afwisselend een laag van het gewone beslag en een laag van het cacoabeslag in de vorm. Met de achterkant van een lepel of vork haal je enkele keren door het beslag. Meng zeker niet, want dan is het marmereffect weg.
Snij de 3de banaan overlangs, en leg hem bovenop het beslag.
Zet gedurende +/- 40 min. in de oven (check tussendoor even met een satéprikker of cakeprikker of het bananenbrood klaar is).