Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade kokosmuesli
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Lactosevrij + glutenvrij
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
12
minuten
min
Totale tijd
22
minuten
min
Gang
Ontbijt
Porties
360
gram
Equipment
Mengkom
bakpapier
Bakplaat/ovenplaat
Ingrediënten
150
g
(glutenvrije) havermout
75
g
amandelen
grofgehakt
30
g
kokosrasp
20
g
kokosschilfers
20
g
kokosbloesemsuiker
1
el
ongezoet cacaopoeder
1
snufje
zout
30
g
arachideolie
gram en dus geen ml
50
g
pure (lactosevrije) chocolade
in stukjes
Instructies
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 150°C.
Doe alle droge ingrediënten (buiten de chocolade) in een kom. Voeg er de arachideolie aan toe en meng met een lepel.
Stort de massa op het bakpapier en bak in de oven gedurende 10 à 12 min. Roer halverwege eens om.
Haal uit de oven, laat volledig afkoelen alvorens er de chocoladestukjes onder te roeren.
Bewaar in een afsluitbare pot.
Notities
per portie van 30g
Kcal
Vet (g)
Verz. vet (g)
Eiwit (g)
Koolhydr (g)
Vezels (g)
Suikers (g)
163
10,7
4,0
3,6
12,0
2,5
4
Trefwoord
cruesli, Granola, kokos, muesli