Ga terug
Chocolade kokosmuesli

Chocolade kokosmuesli

Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Lactosevrij + glutenvrij
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 12 min
Totale tijd 22 min
Gang Ontbijt
Porties 360 gram

Equipment

  • Mengkom
  • bakpapier
  • Bakplaat/ovenplaat

Ingrediënten
  

  • 150 g (glutenvrije) havermout
  • 75 g amandelen grofgehakt
  • 30 g kokosrasp
  • 20 g kokosschilfers
  • 20 g kokosbloesemsuiker
  • 1 el ongezoet cacaopoeder
  • 1 snufje zout
  • 30 g arachideolie gram en dus geen ml
  • 50 g pure (lactosevrije) chocolade in stukjes

Instructies
 

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 150°C. 
  • Doe alle droge ingrediënten (buiten de chocolade) in een kom. Voeg er de arachideolie aan toe en meng met een lepel.
  • Stort de massa op het bakpapier en bak in de oven gedurende 10 à 12 min. Roer halverwege eens om.
  • Haal uit de oven, laat volledig afkoelen alvorens er de chocoladestukjes onder te roeren. 
  • Bewaar in een afsluitbare pot.

Notities

per portie van 30g
Kcal
Vet (g)
Verz. vet (g)
Eiwit (g)
Koolhydr (g)
Vezels (g)
Suikers (g)
163
10,7
4,0
3,6
12,0
2,5
4
Trefwoord cruesli, Granola, kokos, muesli