Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn (haal ze een tweetal uren van tevoren uit de koelkast)
Doe de diepgevroren frambozen, samen met de suiker al in een steelpannetje. Zet aan de kant. Zo kunnen deze ondertussen ook al wat ontdooien.
Giet de 200 ml room in een kom en klop tot slagroom. Zet aan de kant.
Smelt de witte chocolade in de magnetron op lage wattage (600W) en doe dit met intervallen van 30s waarbij je tussen elk interval door de chocolade roert. Ga zo door tot bijna alle chocolade gesmolten is. Blijf dan roeren tot ook die laatste beetjes helemaal zijn weggesmolten. Zet opzij.
Scheid de eigelen en de eiwitten en doe deze in 2 aparte mengkommen.
Klop de eiwitten stijf en zet aan de kant.
Mix de eigelen samen met de suiker tot een schuimige massa (dit kan enkele minuten duren). Mix er kort de gesmolten chocolade onder.
Mix vervolgens kort de slagroom onder het eigeel-chocolade mengsel. Schep er nu luchtig de eiwitten onder.
Giet het beslag in een maatbeker, dat zorgt dat het makkelijker in de potjes gegoten wordt zonder te kliederen.
Schep of giet het beslag in potjes (ongeveer 60 g per potje). En tik op het aanrecht aan om het beslag gelijk te verdelen. Zet in de koelkast voor ongeveer 2u alvorens er de frambozencoulis (zie instructies hieronder) over te gieten.