Leg bakpapier klaar op een bakplaat en verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de melk, water, margarine, oploskoffie en het zout in een steelpan. Laat de margarine volledig smelten en wacht tot het geheel lichtjes kookt. Haal de pan van het vuur en doe er de bloem blij. Meng met een houten lepel tot een deegbal. Zet opnieuw op middelhoog vuur. De deegbal zal nu een beetje sissen. Keer de deegbal wat om tot de bodem lichtjes begint aan te branden (er komt een korstje op de bodem van je steelpan). Dan is het goed en haal je het van het vuur. Doe de deegbal in een kom en laat minimum 15 min. staan alvorens je de eieren toevoegt.
Voeg er één voor één de eitjes aan toe (zorg ervoor dat je deeg niet meer warm is, anders krijg je een omelet :)). En mix goed tussen elke toevoeging.
Doe het beslag in een spuitzak en knip een opening van 1 cm eraf. Spuit stevige toefjes op de bakplaat. Ik maakte toefjes van 5,5 cm grootte omdat mijn uitsteekring die grootte had. Al worden dat echt gigantische soezen :).
Haal het deeg uit de vriezer en steek er rondjes uit (met de uitsteekring) de grootte van een gespoten soes. Leg een stukje deeg bovenop de soes (zie foto)
Bak de soezen zo'n 18 min. in de voorverwarmde oven. Wil je controleren of ze gelukt zijn? Haal er dan 1 uit en leg deze op een afkoelrooster. Zakt hij in na zo'n 30s? Dan zijn de soezen nog niet voldoende gebakken en laat je ze nog enkele minuten verder bakken. Blijft hij mooi overeind, dan kan je de rest er ook uithalen.
Laat de soezen volledig afkoelen op een afkoelrooster.