Doe de yoghurt samen met de honing en het vanille extract in een mengkom. Meng met een lepel of spatel.
Optioneel: in een blender doe je 150 g van het yoghurtmengsel samen met 50 g frambozen en blend fijn. Dit zal de yoghurt repen wat roze vlekken geven maar heb je geen zin in extra gedoe, dan kan je deze stap achterwege laten zonder op smaak in te boeten ;).
Stort het witte yoghurt mengsel op een ovenplaat bedekt met bakpapier (of gebruik een schaal. Alleszins iets dat in je vriezer past.) en giet er het roze yoghurtmengsel tussen. Je kan met een vork eventueel wat swirls creëren.
Snij de pistachenoten in grove stukken en snij ook de frambozen in 2.
Schik het fruit (de frambozen en de blauwe bessen) en de noten over de yoghurt.
Plaats het geheel gedurende minimum 4u in de vriezer (hoe lang zal wat afhangen van de dikte van je yoghurt bars, hoe dikker, hoe langer in de vriezer).
Als ze hard zijn kan je de grote yoghurt plak in grove stukken snijden en direct opeten! Smakelijk!