Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de margarine (of boter) zacht met een mixer. Doe er het vanille extract en het ei bij. Mix verder.
In een aparte mengkom doe je de droge ingrediënten: het amandelmeel, de Zùsto, het bakpoeder en het snufje zout. Meng met een lepel.
Doe de droge ingrediënten bij het margarine mengsel en mix tot je een kleverig deeg krijgt. Schep er als laatste de witte chocolade (in stukjes) en de diepgevroren frambozen onder.
Met een lepel of ijsschep, schep je hoopjes deeg uit de kom (+/- 40 g per koekje). Leg het op de bakplaat en druk plat tot ongeveer 1,5 cm.
Bak de koekjes gedurende +/- 12 min in de oven tot ze goudbruin kleuren. Laat ze afkoelen op de bakplaat of verschuif ze met het bakpapier op een afkoelrooster. De koekjes zijn heel broos als ze uit de oven komen (en kunnen dus makkelijk scheuren). Ze worden steviger bij het afkoelen
Notities
Per koekje van +/- 40 g beslag:Koolhydraten: 5 gKcal: 186Vet: 15,4 gVerz. Vet: 3,8 gVezels: 2,6 g