Wentelteefjes met Yoghurt
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
1 Mengkom
1 Steelpan
1 garde
- 3 eieren
- 80 g Inex Volle yoghurt (ongesuikerd) + extra voor de afwerking
- 200 ml halfvolle melk
- 1 tl kaneel
- 10 g ahornsiroop, honing of agavesiroop + extra voor de afwerking
- 6 sneden oud brood
- enkele eetlepels vloeibare margarine om de pan mee in te vetten
- vers fruit voor de afwerking
Doe alle ingrediƫnten in een mengkom en meng met een garde tot een glad beslag (met uitzondering van het brood)
Zet de pan op het vuur en doe er wat vloeibare margarine in.
Dompel de snedes brood in het beslag en bak ze op beide kanten tot ze goudbruin kleuren.
Leg de wentelteefjes op de borden en werk af met vers fruit, yoghurt en ahornsiroop (of honing/agavesiroop).
Trefwoord gewonnen brood, verloren brood, wentelteefjes