Ga terug
Banaan pindakaaspannenkoekjes

Pindakaas banaanpannenkoekjes

Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Glutenvrij
Lactosevrij
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 personen
calorieën 232 kcal

Equipment

  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 100 g (glutenvrije) havervlokken of havermout
  • 1 overrijpe banaan
  • 100 ml ongezoete amandelmelk
  • 25 g pindakaas
  • 1 ei
  • snufje zout

Instructies
 

  • Doe de havermout (of havervlokken) in de blender en vermaal tot meel. Voeg er de banaan, de ongezoete amandelmelk, de pindakaas, het ei en het snufje zout aan toe. Blend opnieuw tot je een egaal beslag krijgt.
  • Schep hoopjes beslag in de pan (+/- 50 g beslag) en bak de pannenkoekjes aan beide kanten.
  • Serveer met extra pindakaas, ahornsiroop en vers fruit.

Notities

Voedingswaarde per 100 g gebakken pannenkoekjes
Koolhydraten: 27,5 g
Kcal: 232
Vet: 9,0 g
Verz. vet: 1,7 g
Eiwit: 8,6 g
Vezels: 3,7 g
 
Trefwoord banaan, bananenpannenkoeken, Pannenkoeken