Doe het zelfrijzend bakmeel samen met de suiker(vervanger) en het snufje zout in een mengkom en meng met een lepel.
Neem een 2de mengkom en klop hier de eitjes in los. Voeg er het vanille extract, de margarine en de plantaardige melk aan toe en klop verder.
Voeg de natte ingrediënten bij de droge en mix kort tot alle ingrediënten goed zijn opgenomen.
Zet het beslag 1 u in de koelkast.
Verwarm het wafelijzer op de hoogste stand. Als het wafelijzer is opgewarmd, zet je het ietsje zachter en doe er een paar druppels vloeibare margarine in. Schep hoopjes van 40 g beslag in het wafelijzer en bak volgens de wafeltjes goudbruin.
Laat de wafeltjes afkoelen op een afkoelrooster.
Notities
Per wafel van 40 g beslag (of per 100 g gebakken wafel)Koolhydraten: 9,5 g (30,5 g)Kcal: 105 (339)Vetten: 5,6 g (18 g)Verz. vetten: 0,8 g (2,7 g)Eiwit: 2,3 g (7,6 g)Vezels: 1,7 g (5,5 g)